Serc

Ammerzoden

Bas Bastiaans

Bas Bastiaans Modestoffen

Uw (online) adres voor al uw stoffen, gordijnen en fourniteuren.

Hogesteeg 1
5324 AA Ammerzoden

Website Bas Bastiaans Modestoffen

Geschiedenis bedrijven uit Ammerzoden

Ammerzoden kent veel bedrijven die al jaren bestaan en we proberen dan ook zo veel mogelijk van die geschiedenis in woord en beeld weer te geven. Heeft u verhalen of foto's dan plaatsen we die graag.

Link naar geschiedenis bedrijven uit Ammerzoden

Horeca in Ammerzoden

Een duidelijk overzicht van alle Horeca-gelegenheden in Ammerzoden waar u naast de Restaurants en de Cafe's ook alle andere gelegenheden zoals Snackbars etc. kunt vinden.

Link naar de de horeca in Ammerzoden

Alle winkels in Ammerzoden

Een duidelijk overzicht van alle winkels in Ammerzoden zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Alle informatie van iedere winkel en met 1 muisklik ziet u ook direct een eventuele website.

Link naar alle winkels in Ammerzoden

Auto's en accessoires in Ammerzoden

In Ammerzoden is de autohandel zeer ruim vertegenwoordigd, maar ook kunt u op veel plaatsen terecht voor accessoires, banden, APK, onderhoud en reparatie. In het auto-overzicht is alles snel en makkelijk te vinden.

Link naar het totale auto-overzicht in Ammerzoden

Over Ammerzoden

Ammerzoden ligt in het zuiden van de Bommelerwaard, ten noorden van de Maas. Om het dorp heen loopt de Meersloot, onderbroken door de buitengracht van het kasteel. De Meersloot is het restant van een bedding van de Maas die tot 1354 op deze locatie lag en ervoor zorgde dat Ammerzoden tot dan toe tot Brabant gerekend kan worden. De waterloop heeft sinds de Middeleeuwen het stratenpatroon rondom Ammerzoden in sterke mate beïnvloed.

Veel gronden rondom Ammerzoden zijn pas sinds de ruilverkaveling van de jaren zestig en zeventig van de twintigste eeuw vruchtbaar gemaakt. Voorheen was het een onvruchtbaar en lastig begaanbaar gebied vanwege de zware klei; het meeste verkeer in de Bommelerwaard was dan ook op de dijken te vinden.

Vacatures in Ammerzoden en omgeving

Werkgelegenheid en Vacatures Ammerzoden

Bent u op zoek naar een baan? Of komt u binnenkort als schoolverlater of herintreder weer op de arbeidsmarkt in Ammerzoden? Alle beschikbare banen in Ammerzoden en omstreken kunt u altijd actueel op onze vacaturewijzer vinden.

Link naar werkgelegenheid in Ammerzoden

Sport in Ammerzoden

Alle informatie over alle sportclubs in Ammerzoden en sport-verenigingen. Van telefoonnummer tot contactpersoon en van lid worden tot de hoogte van de contributie.

Link naar alle sportverenigingen in Ammerzoden

Telefoongids Ammerzoden

Heeft u snel een telefoonnummer nodig van bijvoorbeeld een Huisarts, de Politie of een gemeentelijke instantie? In ons overzicht vindt u direct alle belangrijke telefoonnummers duidelijk vermeld.

Link naar alle belangrijke telefoonnummers

Wonen in Ammerzoden

U woont al in Ammerzoden maar u bent op zoek naar een andere woning? Of u wilt juist in Ammerzoden komen wonen? En bent u op zoek naar een huurhuis of zoekt u een koopwoning? We proberen u zo breed mogelijk te informeren over het wonen in Ammerzoden op onze wooninformatiepagina waar u naast alle te koop staande huizen ook een overzicht van alle huizen die te huur staan kunt vinden.

Link naar alle woningen in Ammerzoden

Woningen te koop in Ammerzoden

Makelaars in Ammerzoden

Makelaars in Ammerzoden

Banken en Financiele Zaken in Ammerzoden

Voor al uw financiele zaken in Ammerzoden is er een aparte pagina op deze website waar u snel kunt vinden wat u zoekt. Alle bankzaken zoals sparen, hypotheek en lening. Maar ook aandacht voor pensioenen, zorgverzekeringen en verzekeringen in het algemeen.

Link naar banken in Ammerzoden

Openbaar Vervoer Ammerzoden

Een compleet overzicht van al het Openbaar Vervoer in de gemeente Gouda met alle noodzakelijke dienstregelingen en wetenswaardigheden van trein, bus en taxi.

Link naar Openbaar Vervoer in Ammerzoden

Naar school in Ammerzoden

Alle informatie over alle scholen in Ammerzoden. Alles wat u wilt weten van of over een school kunt u nu simpel en snel vinden in het overzicht van scholen in Ammerzoden.

Link naar onderwijs in Ammerzoden